top of page

INFO

Jam Station är en Stockholmsbaserad jazzgrupp som har funnits i olika sättningar sedan 2008 och har spelat på jazzscener runtom i Stockholm och Uppsala, bl a Engelen, Underbara Bar, Skarpnäckskyrkan, Vintervikens Trädgårdskafé, Tonsalen, Pub 19, S:ta Clara, Nomad, Hotel Birger Jarl och på evenemang och fester. 2009-2013 var vi en kvintett med Erik Palmberg på trumpet. Från och med sommaren 2013 är vi en kvartett. I början av 2017 flyttade vår pianist Mats Skimmelå från Stockholm, och efterträddes av Peter Nilsson på gitarr.

 

Jam Station är

 

Magnus Nordén: trummor

Ketil Thorgersen: kontrabas

Peter Nilsson: piano

Ari Haraldsson: sax

 

Repertoaren består av eget material, norsk fäbodjazz, klassisk jazz, bossa nova, samba, tango och ofta också musik av de svenska jazzkompositörerna Lars Gullin och Lars Jansson.

Jam Station spelar lättlyssnad hardbop. Vår musik är perfekta på evenemang och fester - förutom att den självklart är alldelesl utmärkt mer konsertliknande tillfällen.

Vill du boka Jam Station för en privat spelning? Vi älskar att spela på fester och evenemang. Vi kan till och med anpassa oss efter din budget och spela som trio eller kvartett.

 

Hör av dig till oss så hittar vi på något som passar just dina behov.

 

Jam Station är godkända för F-skatt.

bottom of page